Θύμα της «μισής αλήθειας» ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, από μια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Ανακοίνωση της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου

08/07/2014

Άγ. Δημήτριος, 8/7/2014

Μαρία ΑνδρούτσουΜε αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αναπαράχθηκαν αφειδώς σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους και ενημερωτικά έντυπα, σχετικά με έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη διαδικασία είσπραξης εσόδων στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, είναι απαραίτητες ορισμένες διευκρινίσεις, ώστε οι αναγνώστες των δημοσιευμάτων αυτών να εισπράττουν πραγματική πληροφόρηση και όχι την παραπληροφόρηση που απορρέει από τίτλους, όπως “«Καμπανάκι» κρούει το Ελεγκτικό Συνέδριο στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής” ή “Έκθεση «φωτιά» για το δήμο Αγίου Δημητρίου», που δημοσιεύθηκαν σε έγκυρες δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και εφημερίδες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ούτε ένας συντάκτης κανενός μέσου δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει τι ήταν αυτός ο έλεγχος και πού στόχευε, αλλά περιορίσθηκε στη ρηχή αναπαραγωγή του ίδιου δημοσιεύματος, αλλάζοντας τον τίτλο με προκλητικές εκφράσεις που στοχοποιούν το Δήμο Αγ. Δημητρίου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Συνεχίζουμε να ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ. Συνεχίζουμε μαζί…

27/05/2014

Μαρία Ανδρούτσου

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου που αποτελεί τη δικαίωση της επίμονης και κοπιώδους προσπάθειας μας αυτά τα 3,5 χρόνια που πέρασαν.

Οι συμπολίτες μας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθεια αυτή και μας έδωσαν σαφή εντολή να συνεχίσουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα που θέσαμε στην κρίση τους για την επόμενη πενταετία.

Αισιοδοξώ ότι η νέα θητεία μας θα είναι δημιουργική, δεσμεύομαι ότι θα είναι ανθρώπινη και πάντοτε κοντά στους πολίτες και πιστεύω βαθιά ότι στο τέλος της, ο απολογισμός θα είναι θετικός για την πόλη του Αγ. Δημητρίου.

Μαζί με τη δυνατή ομάδα των άξιων συνεργατών μου θα επιστρατεύσω κάθε δύναμη με στόχο οι προσδοκίες των κατοίκων του Αγ. Δημητρίου για την πόλη που ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να γίνουν πραγματικότητα.

Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είτε μας στήριξαν είτε είχαν άλλη επιλογή και καλώ όλους τους πολίτες να είναι δίπλα μας στο δύσκολο αυτό έργο, κοντά μας κάθε στιγμή, να μας ασκούν κριτική, να συζητούν μαζί μας, να συμμετέχουν στις διαδικασίες διαβούλευσης και ενωμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε την πόλη μας διαφορετική και καλύτερη. 

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

 

Ο Συνδυασμός μας

Εγγύηση για την επίτευξη των στόχων μας

30/04/2014

atp_syllogikh_afisa_2014.jpg

 
Βρείτε μας στο Facebook
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΒΟΥΛΟΥΣ
Επισκέπτες | Σήμερα: 449 | Σύνολο από 08/07/2010: 399,225 | Μοναδικά IP: 28,408